Zakelijk probleem; rekeningen die niet worden betaald

Als u met openstaande rekeningen te maken heeft, is dat zeer problematisch voor uw organisatie. Deze rekeningen kosten u geld, tijd en veel stress. Misschien zit uw eigen administratie op de incasso en probeert om de rekeningen alsnog betaald te krijgen. Uw administratie afdeling is waarschijnlijk niet gespecialiseerd in deze taken, en een groot deel van de rekeningen blijven alsnog open staan.

Besteed het uit..

Het kost u persoonlijk ook veel tijd en stress. Daarom is het een veel beter idee om dit traject uit te besteden. Een incassobureau  specialiseert zich hierin, en heeft een eigen ontwikkelde strategie om uw rekeningen in te vorderen in een korte periode. Uw rekeningen worden nu volledig betaald en de juiste strategie zorgt ervoor dat uw klanten behouden blijven. Zo kunt u in het vervolg gewoon blijven leveren aan deze klant.

Een incassobureau waar u op kunt vertrouwen

rekeningen incassoEnige tijd geleden was er werkelijk een wildgroei aan incassobureaus. De crisis zorgde ervoor dat er veel rekeningen open bleven staan en veel mensen zagen de kans om een incassobureau op te richten. Daar is natuurlijk niets mis mee, maar dit zorgde er wel voor dat het lastig kiezen was.

Het is daarom zeker een goed idee om zaken te doen met een betrouwbaar incassobureau dat zichzelf in de afgelopen jaren heeft bewezen. Een partner voor uw incassozaken waar u op kunt vertrouwen. Zodat u, ook in de toekomst, direct uw openstaande vorderingen door kunt geven en het incassobureau aan de slag voor u zal gaan,

No cure no pay incasso? Weinig risico

Een incassobureau werkt in veel gevallen op het zogenaamde no cure no pay principe. Dit zorgt ervoor dat het u in eerste instantie niets kost om de rekeningen over te dragen. Zodra er resultaat behaald is worden de kosten door uw debiteur betaald. Dit is een zeer interessant model wat het voor ieder bedrijf mogelijk maakt om de openstaande rekeningen in te laten vorderen door een specialist.